اسفند ۰۶, ۱۳۹۳ اخبار چاقی, اسلایدر, تغذیه ۰
50 درصد زنان و 40 درصد مردان کشور به دلیل تغذیه نامناسب و کم تحرکی دچار اضافه وزن هستند.
اضافه وزن، باعث بروز انواع بیماری های غیر واگیردار و افزایش انواع سرطان ها شده است.
مصرف بی رویه فست فودها، قند و چربی و عدم استفاده منظم از انواع سبزیجات در برنامه غذایی باعث اضافه وزن و چاقی در افراد می شود.
با برنامه ریزی های این وزارت بهداشت در دو دهه گذشته، سوء تغذیه در کودکان به کمتر از پنج درصد کاهش یافته است.
سوء تغذیه و ناامنی غذایی در برخی استانها از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد مشاهده می شود.
بر اساس مطالعات میدانی، کمبود ریزمغذی ها، آهن و انواع ویتامین ها به ویژه در کودکان دو تا پنج سال، دانش آموزان و زنان باردار در استان های مزبور وجود دارد.
برای کاهش بیماریهای تغذیه ای باید الگوی مصرف غذایی مردم اصلاح شده و استفاده از غذاهای سنتی و بومی در هر منطقه گسترش یابد.
تیر ۲۹, ۱۳۹۵ ۰
تیر ۲۷, ۱۳۹۵ ۱
تیر ۱۶, ۱۳۹۵ ۰
تیر ۰۱, ۱۳۹۵ ۰
اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۶ ۰
مرداد ۱۵, ۱۳۹۵ ۰
مرداد ۱۲, ۱۳۹۵ ۰
مرداد ۰۸, ۱۳۹۵ ۰
بهمن ۲۴, ۱۳۹۳ ۸۲
دی ۱۳, ۱۳۹۳ ۳
بهمن ۲۴, ۱۳۹۳ ۴۰
خرداد ۲۸, ۱۳۹۵ ۵۹
بهمن ۲۴, ۱۳۹۳ ۱
مهر ۱۲, ۱۳۹۴ ۱۴
بهمن ۰۷, ۱۳۹۳ ۲
خرداد ۱۷, ۱۳۹۴ ۲
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۵ ۰
مهر ۲۲, ۱۳۹۴ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۲
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ ۰
1 سالپیش
3 سالپیش
3 سالپیش
3 سالپیش
3 سالپیش
3 سالپیش
3 سالپیش